Малки Обяви - безплатни обяви

Безплатни обяви

Безплатни обяви в България: Покупки, продажби, услуги, квартири, помещения под наем, запознанства, работа, курсове и др. Пускането на обява става изключително бързо и без регистрация!


Продавам 1.8 милиона български имейл адреси

Снимка към обяватаПродавам имейл лист, включващ над 1.8 милиона български имейл адреси на потребители от България. Около 80% от тях са на физически лица. Гарантирам, че 100% от тях са актуални и валидни. Абсолютно всеки имейл адрес е минал проверка през сайта на КЗП, така че да няма проблем с това. Имейл адресите са подходящи за разпращане на писма с цел маркетинг и реклама на продукти и услуги. Независимо какво рекламирате и какви точно писма разпращате - резултатите са гарантирани. Изпращам имейл адресите записани на диск с наложен платеж до офис на Еконт. Форматът на файла е по Ваш избор (.csv, .txt или друг). Цените са както следва:

100 000 имейл адреси - 40 лева
250 000 имейл адреси - 60 лева
500 000 имейл адреси - 80 лева
1 000 000 имейл адреси - 100 лева
>1.8 милиона имейл адреси (целият имейл лист) - 120 лева

Купувате си имейл адресите, импортирате ги в софтуера, който използвате, и започвате да разпращате бюлетини. Ако пък имате проблем и не знаете как да разпратите писмо до толкова много получатели - предлагам и такава услуга. Цените за тази услуга са по договаряне.

Гарантирам на 100%, че всеки потребител ще получи писмото в пощенската си кутия. По-голямата част от хората ще го получат във входящата си кутия, но е възможно да има и такива, които ще го получат в кутия СПАМ. Всичко зависи от съдържанието на писмото, което разпращате.

Статистиката показва, че средно 65% от потребители биха отворили Вашето писмо, а 15% от тях биха посетили Вашия сайт. Тоест ако разпратите писмото до 1 милиони българи - ще получите 150 хиляди посещения на сайта си. Това драстично може да увеличи Вашите продажби.

Свържете се с мен за повече информация, въпроси и поръчка!
- e-mail адрес: onegeorgiev@gmail.com
- телефон: 0888547560


Град (област) Град (област): София
Телефон за връзка Телефон за връзка: 0888547560 Уеб сайт Уеб сайт:
Публикувана Публикувана на: 25-07-20
Споделете тази обява с приятели:

ДОБАВИ БЕЗПЛАТНА ОБЯВА